Gulass

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa gaļas
  • 30 g sviests
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 TK maltas paprikas
  • 200 g konservētu tomātu
  • 2 ĒK kefīra vai skāba krējuma
  • 1 TK sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

85 min.
  1. Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu. Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.
  2. Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos. Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai. Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.
  3. Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes. Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties, zem vāka.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi