Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa gaļas
  • 30 g sviests
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 TK maltas paprikas
  • 200 g konservētu tomātu
  • 2 ĒK kefīra vai skāba krējuma
  • 1 TK sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

85 min.
  1. Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu. Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.
  2. Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos. Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai. Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.
  3. Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes. Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties, zem vāka.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas