Gulass

2007. gada 2. septembris
Foto: diana reivite
Pagatavošana
85 min
1. Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu. Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.
2. Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos. Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai. Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.
3. Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes. Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties, zem vāka.
Uz augšu