Spinātu suflē

5 1
Spinātu suflē
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa saldētu spinātu
  • 1 sīpols
  • 1 paciņa biezpiena
  • 200 g siera
  • 4 olu baltumi
  • 2 vārītas olas
  • Sāls
  • Pipari un citas garšvielas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Spinātus atkausē, nosusina.
  2. Sīpolu sasmalcina.
  3. Sieru sarīvē.
  4. Olu baltumus sakuļ stingrās putās.
  5. Vārītās olas sagriež daiviņās.
  6. Bļodā vispirms sajauc spinātus, sīpolus, biezpienu un sieru, tad pievieno garšvielas un visbeidzot iecilā sakultos olu baltumus.
  7. Sagatavoto suflē lej cepamtraukā, pa vidu ieliekot olu daiviņas. Cep ar eļļu ieziestā cepamtraukā 40 - 45 minūtes 200 C.

    Lai labi garšo!
    Sagatavoto suflē lej cepamtraukā, pa vidu ieliekot olu daivi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni