Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Daarzeņu un riisu sauteejums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g riisu
  • Sals
  • 500 g svaigu gurķu
  • 1 ēdamk.etiķa
  • 1 siipols
  • 1 edamk.sviesta
  • 200 g vaariita sķiņķa
  • Pipari
  • 1 /8 1 kviesu alus
  • 500 g tomaatu
  • 4 ēdamk.saldaa kreejuma
  • 2 ēdamk.diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Riisus vaara saalsuudenii nepilnas 20 min.,nolej un atliek malaa.Nomizo gurķus,sagriež palielos gabalinos,paarlej ar etikji un lauj ievilkties.siipolus nomizo,sagreiz kubinos un apcep sviestaa liidz caurspiidiigumam ,tad pielek gurķu gabalinus un sutee 5.min.Vel pieliek sloksniites sagrieztu sķiņķi ,saali piparus un paarlej ar alu,turpina sauteet zem vaaka 5 minuutes.Pa to laiku applaucee tomaatus,novel mizu,izņem sēklas un siiki sagriež.Riisus un tomaatus samaisa ar gurķiem un vel visu kopaa sautee 10.min.Garsas uzlabosanai pievieno sasmalcinaatas dilles un kreejumu.Klaat iedereesies dzidrs kviesu alus:)

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes