Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi vācu gaumē

2007. gada 31. augusts
Foto: Valentīna Mickēviča- Eihvalde
Pagatavošana
1 min
1. Viegli pagatavojams ēdiens, ja ir palikuši pāri vārīti kartupeļi. Sarīvē uz rupjas rīves kartupeļus.
2. Sakarsētā pannā ar 1ēdam. kar. margarīna liek cepties iepriekš sarīvētus kartupeļus, pēc garšas ber sāli un piparus. Viegli apbrūnina veidojot apaļu formu kā pankūkai.
3. Uzber sakapātus lokus vai puravus, iepriekš tos nomazgājiet.
4. Lieliski ja jūsu pannu var likt cepeškrāsnī!!!
5. Tad sarīvējiet sieru.
6. Uzkaisiet sieru uz kartupeļiem un lieciet cepeškrāsnī uz 15min. ~180*.
7. Tad pirms pasniegšanas rotājiet ar sakapātiem zaumiem, tomātu un gurķu šķēlītēm. LABU APETĪTI!
Uz augšu