Sautēta vista tomātu pastā ar plūmēm

Sautēta vista tomātu pastā ar plūmēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 1 vesela vista
  • 200 g tomātu pastas
  • 200 ml ūdens
  • 100 g žavētu melno plūmju
  • 30 g mandeļu
  • 4 tējk. konjaka
  • 2 ēd. k. cukura
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa
  • Zaļumi
  • Nedaudz citrona mizas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistu sadala nelielos gabaliņos.
  2. Sakarsētā eļļā, vistu no visām pusēm strauji apcep, liek traukā, kura sautēs - var izmantot katlu un darīt to uz plīts vai cepamo trauku un sutēt krāsnī.
  3. Tomātu pastu sajauc ar ūdeni, pievieno konjaku, cukuru un sāli.
  4. Pagatavoto mērci pārlej vistai, pievieno plūmes, liek traukam vāku un sautē aptuveni 30 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas apber ar zaļumiem, sasmalcinātām mandelēm un uzrīvē svaiga citrona miziņu.

    Lai lieliski garšo un gatavojiet ar mīlestību!
    Pirms pasniegšanas apber ar zaļumiem, sasmalcinātām mandelēm...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi