Vārītas biezpiena bumbiņas

Vārītas biezpiena bumbiņas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg biezpiena
  • 2 olas
  • 1-2 saujiņas miltu
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 2-3 tējk. cukura
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
  2. Katliņā uzkarsē eļļu.
  3. No masas veido bumbiņas, iemet katlā (neliec uzreiz visu katliņā!), vāra uz vidējas uguns.
  4. Vāra, kamēr bumbiņas paceļas virspusē un tad vēl mazliet, līdz skaistam brūnumam.
  5. Ar putu karoti izņem bumbiņas, liek uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu.
    Pasniedz pārbērtas ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Ar putu karoti izņem bumbiņas, liek uz papīra dvieļa, lai no...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize