Vārītas biezpiena bumbiņas

Vārītas biezpiena bumbiņas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg biezpiena
  • 2 olas
  • 1-2 saujiņas miltu
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 2-3 tējk. cukura
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
  2. Katliņā uzkarsē eļļu.
  3. No masas veido bumbiņas, iemet katlā (neliec uzreiz visu katliņā!), vāra uz vidējas uguns.
  4. Vāra, kamēr bumbiņas paceļas virspusē un tad vēl mazliet, līdz skaistam brūnumam.
  5. Ar putu karoti izņem bumbiņas, liek uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu.
    Pasniedz pārbērtas ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Ar putu karoti izņem bumbiņas, liek uz papīra dvieļa, lai no...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi