Sākums > Receptes > Deserti

Sakasnīša zupa ar puķukāpostiem un tomātu mērci

2007. gada 4. jūlijs
Foto: Inese Lēģere
Pagatavošana
1 min
1. Izv''ara ziedkāpostu.Sīpolu apcep kopā ar novārītoziedkāpostu un kubiciņos sagriezto papriku.Pievieno krējumu un visu 3 minūtes pasautē.kamēr gatavojam ziedkāpostu,katliņā apmēram 1,5l ūdensvāra gaļas vai desas krikšus, kubiņos sagrieztus burkānus un kartupeļus.Kad dārzeņi mīksti,tai pievieno sautēto ziedkāpostu,sīpola,paprikas,krējuma sutinājumu,kuru iepriekš sablenderēju(var arī tāpat).Visu uzvāra,pievieno garšvielas pēc savas gaumes un tomātu mērci.Visu vēl uzvāra.Pasniedz ar grauzdētu maizi.
Uz augšu