Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Sakasnīša zupa ar puķukāpostiem un tomātu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 -250g cauraugusi žāvēta gaļa vai
  • Kādi desu galiņi,kas nu jau sāk par ilgu uzturēties ledusskapī
  • 1 ziedkāposta galviņa
  • 1 sīpols
  • 1 paprika(var iztikt)
  • 200 g tomātu mērce
  • 200 g salda vai skāba krējuma
  • 5 -6 vidēji lieli kartupeļi
  • 1 burkāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izv''ara ziedkāpostu.Sīpolu apcep kopā ar novārītoziedkāpostu un kubiciņos sagriezto papriku.Pievieno krējumu un visu 3 minūtes pasautē.kamēr gatavojam ziedkāpostu,katliņā apmēram 1,5l ūdensvāra gaļas vai desas krikšus, kubiņos sagrieztus burkānus un kartupeļus.Kad dārzeņi mīksti,tai pievieno sautēto ziedkāpostu,sīpola,paprikas,krējuma sutinājumu,kuru iepriekš sablenderēju(var arī tāpat).Visu uzvāra,pievieno garšvielas pēc savas gaumes un tomātu mērci.Visu vēl uzvāra.Pasniedz ar grauzdētu maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas