Kādi desu galiņi,kas nu jau sāk par ilgu uzturēties ledusskapī
1ziedkāposta galviņa
1sīpols
1paprika(var iztikt)
200g tomātu mērce
200g salda vai skāba krējuma
5-6 vidēji lieli kartupeļi
1burkāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Izv''ara ziedkāpostu.Sīpolu apcep kopā ar novārītoziedkāpostu un kubiciņos sagriezto papriku.Pievieno krējumu un visu 3 minūtes pasautē.kamēr gatavojam ziedkāpostu,katliņā apmēram 1,5l ūdensvāra gaļas vai desas krikšus, kubiņos sagrieztus burkānus un kartupeļus.Kad dārzeņi mīksti,tai pievieno sautēto ziedkāpostu,sīpola,paprikas,krējuma sutinājumu,kuru iepriekš sablenderēju(var arī tāpat).Visu uzvāra,pievieno garšvielas pēc savas gaumes un tomātu mērci.Visu vēl uzvāra.Pasniedz ar grauzdētu maizi.