Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
13
Jaunākie Vecākie
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss ir pateikts, satriecoši baudāmi ēdieni gan garša, smarža, krāsa efektīgs izskats noformējot porcijas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par efektīga m receptēm, ļoti labi papildina ēdienkarti urā sefppavariem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jauki , jauki 🍻 🌹 💝 ļoti garšīgi ēdieni.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss ir pateikts, satriecoši baudāmi ēdieni gan garša, smarža, krāsa efektīgs izskats noformējot porcijas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nepārspējams baudījums ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti izsmeļoša recepte , garšīgi, un smaržīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Brīnišķīgi, apeteligi, ko nevar izteikt ar vārdiem, okei. Gada pateicība visām receptēm un sastādītāju komandai. Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nepārspējama garša, turpināt tikpat veiksmīgi iepriecināt savus gardēžus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Perfekti kāda izdoma un prasme.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptes labi pārbaudītas, gardēži saka, šefam gods un slava.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ņam ņam komentāri lieki piebilst ka superīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BIRUTA MIKULE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visi šašliki ilgi marinēti nav tik baudāmi, cepti sīksta gal.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar kefīru nav ieteicams marinēt un atstāt uz nakti ledusskapī, jo garša neattaisnojas. Mēs pagatavojām veselu katlu svētkiem, bet nožēlojām un nespējām apēst, jo negaršoja. Vislabāk iemarinēt kefīrā 2 -3 stundas pirms ēšanas un cept uz pannas, tad sanāk maiga, sulīga gaļiņa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes