Kuskuss ar zavetam aprikozem un valriekstiem

Sastāvdaļas

  • Divam personam vajadzes glazi un 1/5 salita udens
  • Glazi kuskusa
  • Sals
  • 5 smalki sagriestas zavetas aprikozes
  • 5 -6 sadrupinatas valriekstu pusites

Pagatavošana

8 min.
  1. Vislabak tiesam ir pagatavot kuskusu ka noradits recepte uz pacinas, jo kuskusa graudi atskiras pec lieluma un izmantoto miltu cietibas. Videji cietus un videja lieluma graudu kuskusu es gatavoju ta.
  2. Udeni karesju uz sautejamas pannas kopa ar tejkaroti olivellas.
  3. Kad tas varas, nonemu no uguns un ieberu kuskusu.
  4. Maisot, lauju udenim ievilkties kadas 3-4 min. Uz loti lenas uguns visu uzkarseju un pievienoju sviestu valrieksta lieluma un atstaju zem vaka 2-3min.
  5. Gatavs!
  6. Musmajas kuskusu edam biezi, jo visiem garso un tas ir viegli un atrii pagatavojams. Milaka recepte ir kuskuss, kuram pec gatavosanas pievienotas mazos gabalinos sagriestas zavetas aprikozes un sadrupinati valrieksi.
  7. Lielski "iet kopa" ar jera, tela vai vistas galas un darzenu sautejumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi