Maltās gaļas lodītes asajā tomātu mērcē

Maltās gaļas lodītes asajā tomātu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas vai liellopa gaļas
  • 1/2 glāze/s rīvmaizes
  • 1 ola
  • 1 glāze/s asās tomātu mērces
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1/4 glāze/s augu eļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļu samaļ, pievieno olu, rīvmaizi, sāli, piparus.
  2. Veido mazas lodītes, tās cep gatavas sakarsētā augu eļļā.
  3. Pielej tomātu mērci, karstu ūdeni un sautē 15 minūtes uz lēnas liesmas. Tomātu mērce var būt arī ar papildus garšaugiem un dārzeņiem.
  4. Tomātu mērci var aizstāt ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi