Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas lodītes asajā tomātu mērcē

Maltās gaļas lodītes asajā tomātu mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas vai liellopa gaļas
  • 1/2 glāze/s rīvmaizes
  • 1 ola
  • 1 glāze/s asās tomātu mērces
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1/4 glāze/s augu eļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļu samaļ, pievieno olu, rīvmaizi, sāli, piparus.
  2. Veido mazas lodītes, tās cep gatavas sakarsētā augu eļļā.
  3. Pielej tomātu mērci, karstu ūdeni un sautē 15 minūtes uz lēnas liesmas. Tomātu mērce var būt arī ar papildus garšaugiem un dārzeņiem.
  4. Tomātu mērci var aizstāt ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas