Komentāri
3
Jaunākie
Vecākie
sanāca sulīga vista!!!!!! Nebija sāļa.
Vērtējums
Atbildēt
Tikko pārbaudīju šo recepti. Vienā garenā Pirex cepamtraukā uz sāls uzliku gan veselu vistu, gan pēc 20 min. vistu šķiņķīšus (ar ādu uz leju). Teikšu tā - veselā vista sanāca galīgi sausa, šķīņķīši gan labi. Varbūt nākamreiz jāgriež veselā vista uz pusēm un jāizklāj.
Pa visrsu nedaudz uzkaisīju garšvielu vistas gaļai. Pašā vistā iekšā arī bišķi. Un labi, ka tā. Interesanti, bet cepammaisā ar dārzeņiem garšīgāk un sulīgāk.
Pa visrsu nedaudz uzkaisīju garšvielu vistas gaļai. Pašā vistā iekšā arī bišķi. Un labi, ka tā. Interesanti, bet cepammaisā ar dārzeņiem garšīgāk un sulīgāk.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte laba, jo viss mitrums satek sālī un līdz ar to nav problēmas ar cepeškrāsns tīrīšanu. Es gan ieteiktu nedaudz ierīvēt ar sāli un garšvielām no iekšpuses, ja vēlas kādu papildus garšu. |Arī - ja interesē, lai cepetis būtu sulīgs, tad šī nav piemērota recepte. Citādi - izdodas lieliski!
Vērtējums
Atbildēt