Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju konservu mērce

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kārba zivju konservu eļā
  • 5 daiviņas ķiploka
  • Sīpols
  • 1 ēdk sviesta
  • 2 gl skāba krējuma
  • 1 gl salda krējuma
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolusun ķiplokus apcep sviestā, pievieno krējumu, vāra 15 min. Zivju konservus saberž masā, kopā ar eļļu un pipariem (ja vajadzīgs, pieber sāli) pievieno mērcei, vēlreiz uzvāra. Pasniedz ar vārītiem dārzeņiem: kartupeļiem, burkāniem, kāļiem, ziedkāpostiem.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes