-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Lieldienu siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 g svaiga biezpiena
-
2 ēd. k. kausēta sviesta
-
1 glāze saldā krejuma
-
1 glāze cukura
-
Šķīpsniņa sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
400 min.
-
Biezpienu ieliek mārlē un notecina.
-
Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.
-
Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu rupīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.
-
Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli. Pārliek ar šķīviti un noslogo.
-
Sieru liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
-
Tad izgāž no formas un iztin no marles. Rotā ar krasotām olām, zaļumiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs