Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lieldienu siers

Lieldienu siers

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g svaiga biezpiena
  • 2 ēd. k. kausēta sviesta
  • 1 glāze saldā krejuma
  • 1 glāze cukura
  • Šķīpsniņa sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

400 min.
  1. Biezpienu ieliek mārlē un notecina.
  2. Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.
  3. Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu rupīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.
  4. Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli. Pārliek ar šķīviti un noslogo.
  5. Sieru liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
  6. Tad izgāž no formas un iztin no marles. Rotā ar krasotām olām, zaļumiem.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas