Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Sirnīki jeb biezpiena plācenīši

Sirnīki jeb biezpiena plācenīši

FOTO: Shutterstock.com

Brokastis latgaliešu gaumē - sirnīki ar skābo krējumu un zapti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas pilpiena biezpienu
  • 4 olas
  • 4 -6 ēdamkarotes miltu
  • Cukurs
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienu ieliek bļodā un sīki sadrupina, nevajag izmantot blenderi! Pievieno olas un miltus.
  2. Tad pievieno un iemaisa nedaudz ūdeni, sāli un cukuru pēc garšas.
  3. Masai jābūt biezai, lai tā uz pannas neizplūstu.
  4. Pannu uzkarsē, cep sirnīkus nelielā eļļas daudzumā.
  5. Mīklu uzliek uz pannas un ar karoti pieplacina apmēram 1 cm biezumā, cep uz nelielas uguns zeltainus no abām pusēm.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu un ievārījumu.
     Pasniedz ar skābu krējumu un ievārījumu.

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas