Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pelēkie zirņi a la carbonara

Pelēkie zirņi a la carbonara

FOTO: Nelda Ceriņa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g pelēko zirņu
  • 50 g bekona
  • 20 g sīpolu
  • 20 g saldā krējuma
  • 30 g cietā siera
  • 1 olas dzeltenums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmērcē zirņus. Jo ilgāk mērcēs, jo mazāk jāvāra.
    Izmērcē zirņus. Jo ilgāk mērcēs, jo mazāk jāvāra.

    FOTO: Nelda Ceriņa

  2. Izvāra, iepriekš izmērcētus, pelēkos zirņus.
    Izvāra, iepriekš izmērcētus, pelēkos zirņus.

    FOTO: Nelda Ceriņa

  3. Sagriež sīpolus un apcep. pievieno sagrieztu bekonu un to visu mazliet pasautē.
    Sagriež sīpolus un apcep. pievieno sagrieztu bekonu un to vi...

    FOTO: Nelda Ceriņa

  4. Tad sīpoliem un bekonam pievieno saldo krējumu un pelēkos zirņus. Lai zirņi nepiedegtu, pannas saturu nepārtraukti maisa un ļauj satēties līdz saldais krējums sarec. Īsu brīdi pirms ēdiena noņemšanas no uguns pievieno olas dzeltenumu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigi sarīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
    Tad sīpoliem un bekonam pievieno saldo krējumu un pelēkos zi...

    FOTO: Nelda Ceriņa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas