Pelēkie zirņi a la carbonara

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 150 g pelēko zirņu
  • 50 g bekona
  • 20 g sīpolu
  • 20 g saldā krējuma
  • 30 g cietā siera
  • 1 olas dzeltenums

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmērcē zirņus. Jo ilgāk mērcēs, jo mazāk jāvāra.
    Izmērcē zirņus. Jo ilgāk mērcēs, jo mazāk jāvāra.
  2. Izvāra, iepriekš izmērcētus, pelēkos zirņus.
    Izvāra, iepriekš izmērcētus, pelēkos zirņus.
  3. Sagriež sīpolus un apcep. pievieno sagrieztu bekonu un to visu mazliet pasautē.
    Sagriež sīpolus un apcep. pievieno sagrieztu bekonu un to vi...
  4. Tad sīpoliem un bekonam pievieno saldo krējumu un pelēkos zirņus. Lai zirņi nepiedegtu, pannas saturu nepārtraukti maisa un ļauj satēties līdz saldais krējums sarec. Īsu brīdi pirms ēdiena noņemšanas no uguns pievieno olas dzeltenumu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigi sarīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
    Tad sīpoliem un bekonam pievieno saldo krējumu un pelēkos zi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sana 2013. gada 26. marts 15:33
loti garsigi sanaca. paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi