Tradicionālā zviedru šokolādes kūka - Klädkaka

Tradicionālā zviedru šokolādes kūka - Klädkaka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 2 olas
  • 250 ml miltu
  • 300 ml cukura
  • 1.5 tējk. vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. kakao
  • Mazliet sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu izkausē, pievieno cukuru un olas.
  2. Miltus sajauc ar vaniļas cukuru, kakao un sāli un pievieno sviesta maisījumam. Visu samaisa.
  3. Pagatavoto masu ielej 21-25 cm diametra apaļā formā un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Panna 2016. gada 1. maijs 16:21
Ļoti laba recepte! Vienkārši, ātri un garšīgi! Ja vidiņš neiznāk tradicionāli ar pusjēlu vidu, bet izcepies līdz galam, var ēst kā keksu! Kļuvusi par manu firmas kūku :)
Lusita 2016. gada 20. marts 14:54
Kūka dikti salda, bērniem garšoja, cukuru liku par 1/3 mazāk un pusi no miltiem aizstāju ar maltām mandelēm. Cepu 15 min.
karstina 2012. gada 21. novembris 18:18
tradicionali edieni kad?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize