Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Tradicionālā zviedru šokolādes kūka - Klädkaka

Tradicionālā zviedru šokolādes kūka - Klädkaka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 2 olas
  • 250 ml miltu
  • 300 ml cukura
  • 1.5 tējk. vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. kakao
  • Mazliet sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu izkausē, pievieno cukuru un olas.
  2. Miltus sajauc ar vaniļas cukuru, kakao un sāli un pievieno sviesta maisījumam. Visu samaisa.
  3. Pagatavoto masu ielej 21-25 cm diametra apaļā formā un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas