Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Čebureku čebureki

Čebureku čebureki

FOTO: Shutterstock.com

Zeltaini apcepti čebureki ar kraukšķīgu mīklu, kas slēpj sulīgu un aromātisku pildījumu. Īsta bauda katrā kumosā!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1/2 l kefīra
  • 1 ola
  • 2 šķipsna/s sodas
  • Sāls šķipsna/s
  • Milti pēc garšas
  • Pildījumam
  • Maltā gaļa
  • Paprikas pulveris
  • Sīpols
  • Sāls un malti melnie pipari
  • Kinzas zaļumi, sakapāti
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo mīklu. Bļodā iesit olu, pievieno sāli, sodu un sakuļ. Pievieno un iekuļ kefīru. Pa daļām ber klāt un iemīca miltus.
    Miltus pievieno tik daudz, līdz mīcot mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu labāk dot mīcīt un rullēt saviem vīriešiem, jo tur vajag daudz spēka, lai to izmīcītu un plāni izrullētu.
  2. Gatavo pildījumu, pannā apcepot visas sastāvdaļas. Pildījumu atdzesē.
  3. No mīklas izspiež vai izgriež vēlamā lieluma apļus, liek tajos pildījumu, aizspiež maliņas ar dakšu.
  4. Ielej pannā lielu daudzumu eļļas. Kad tā uzkarsusi, liek pannā čeburekus un apcep zeltainus no abām pusēm.

    Liek uz salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu, ēd siltus.

    Labu apetīti!
    Ielej pannā lielu daudzumu eļļas. Kad tā uzkarsusi, liek pan...

    FOTO: Evija Šimanovska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas