1. Gatavo mīklu. Bļodā iesit olu, pievieno sāli, sodu un sakuļ. Pievieno un iekuļ kefīru. Pa daļām ber klāt un iemīca miltus.
Miltus pievieno tik daudz, līdz mīcot mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu labāk dot mīcīt un rullēt saviem vīriešiem, jo tur vajag daudz spēka, lai to izmīcītu un plāni izrullētu.
2. Gatavo pildījumu, pannā apcepot visas sastāvdaļas. Pildījumu atdzesē.
3. No mīklas izspiež vai izgriež vēlamā lieluma apļus, liek tajos pildījumu, aizspiež maliņas ar dakšu.
4. Ielej pannā lielu daudzumu eļļas. Kad tā uzkarsusi, liek pannā čeburekus un apcep zeltainus no abām pusēm.
Liek uz salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu, ēd siltus.
Labu apetīti!

Foto: Evija Šimanovska