Lielopa aknu salāti

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu lielopu aknu
  • 1 l burciņa ar marinētiem gurķiem
  • 1 -2 vidēja lieluma sīpoli
  • 1 paciņa majonēzes
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknu sagriež strēmelītēs, tā kā mērcei.
  2. uzkarsē pannu, uzlej mazliet eļļu, liek aknas. uz vidējas uguns cep, kamēr gatavas. Tad liek bļodā.
  3. Sagriž sīki sīpolu, apcep zeltainu. Kad gatavs pievieno aknām.
  4. Sagriež strēmelītēs marinētos gurķus,tā kā priekš salātiem. Tad gurķus apcep. Pievieno aknām un sīpoliem.
  5. Visas sastāvdaļas labi samaisa, pievieno majonēzi un garšvielas. Ļauj atdzist.
  6. Labu apetīti!! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi