Rīsi ar vistu un zaļajiem zirnīšiem

Rīsi ar vistu un zaļajiem zirnīšiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu (2 paciņas)
  • 2 vistas filejas
  • 150 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 2 vidēji burkāni
  • 5-7 ēd. k. tomātu mērces
  • Karijs
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Sālsūdenī izvāra rīsus līdz tie gatavi, izņem no paciņām (ja nevāra beramos) un atstāj katliņā.
  2. Sarīvē burkānus, sagriež vistu un liek sakarsētā eļļā cepties.
  3. Kad vista ar burkāniem gatava, pievieno nedaudz kariju, sāli, piparus, pielej tomātu mērci un iemaisa zaļos zirnīšus, visu kopā uzkarsē.
  4. Beigās samaisa rīsus ar pagatavo mērci un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Beigās samaisa rīsus ar pagatavo mērci un pasniedz.

Labu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni