Zoss cepetis 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 kg.zoss
  • Pildīšanai
  • Plūmes
  • Āboli
  • Griķi
  • Marināde
  • 3 ēd.k.etiķis
  • 1 ēd.k.sinepes
  • 0.5 gl.eļla
  • Sāls ,pipari ,cukurs
  • 6 daiviņas ķiploks

Pagatavošana

4 min.
  1. Vienu diennakti pirms gatavošanas sagatavo augšminēto marinādi un iesmērē zosi no iekšpuses un ārpuses un ieliek plastmasa kulē-galu ciet.
  2. Zosi nemazgā un iepilda iekšā mazliet novārītus griķus,tad plūmes(noplaucētas) un ābolus sagriestus 4 daļās(antonovka) un aizšuj dibenu un ietin follijā un cep uz pannas 2 st.,tad noņem folliju un uzliek uz restī-apakšā panna ar ūdeni un cep 2 st.
  3. Ļoti garšīga zoss finālā~~~~~

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni