Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ziemassvētku cepetis 2

2006. gada 18. decembris
Foto: Kristīne Voitiņa
Pagatavošana
140 min
1. Kakla karbonādē ar nazi iegriež un ieliek pa pārgrieztām gareniski ķiploka daiviņām, un tā viscaur gaļai.
Foto: Kristīne Voitiņa
2. Sinepes sajauc ar sāli un bagātīgi apsmērē gaļu, tad pa virsu uzlej eļļu, viss caur vēl pārkaisot kādu no sausajiem garšaugiem.
Foto: Kristīne Voitiņa
3. Tin folijā un liek cepeškrāsnī uz 210 C uz 2 h 10 min.
Foto: Kristīne Voitiņa
4. Nu ideāli garšo gan auksts, gan karsts!!!!!!
Foto: Kristīne Voitiņa
5. Labu apetīti!
Uz augšu