Krēmīgā gaileņu zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu gaileņu
  • 8 kartupeļi
  • 4 lieli burkāni
  • 1 paciņa kausētā, klasiskā dzintara siera
  • Garšviela "Anniņa" ar sāli
  • Melno un smaržīgo piparu graudi
  • Eļļa gaileņu apcepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Apcep eļļā gailenes,liek uz caurduri notecina taukus.
  2. Liek katliņā vārīties burkānus sagrieztus kubiciņos, pēc laika kartupeļus. Pievieno garšvielas. Vāra kāmēr mīksti.
  3. Tad visu sablendē un iemaisa sieru. Beigās iemaisa ceptās gailenes.

    Labu apetīti!
    Tad visu sablendē un iemaisa sieru. Beigās iemaisa ceptās ga...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sabīne Anna 2010. gada 27. septembris 18:41
ļoti garšīgi
Jurijs 2010. gada 18. augusts 17:13
Ļoti garšīgi var arī pielikt klāt nu protams jau
šķīvī ielietai zupai karoti krējuma

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi