Kartupeļu pankūkas ar pienu

Kartupeļu pankūkas ar pienu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • Sāls
  • Tauki

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomazgātus, nomizotus kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, masu pārlej ar verdošu pienu (tā kļūst gaišāka) un samaisa, tad pieliek sāli, miltus, kartupeļu cieti, kas rodas, nospiesto sulu nostādinot.
  3. Masu vēlreiz samaisa, ar karoti liek uz pannas karsētos taukos, izlīdzina un cep pankūkas no abām pusēm brūnas.
    Pasniedz ar biezu krējumu vai brūlkeņu ievārījumu, vai cukuru.

    Lai labi garšo!
    Masu vēlreiz samaisa, ar karoti liek uz pannas karsētos tauk...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vidutis Venckus 2018. gada 4. novembris 19:07
Labs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi