Tunča-laša pica

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Picas mīklas pamatne
  • Salātu mērce
  • Gabaliņš Zelta siera
  • Kūpināts lasis 3 šķēles
  • Kārbiņa konservēta tunča
  • Riekšava atsaldētu garneļu
  • Eļļas-ķiploku mērce
  • Oregano

Pagatavošana

8 min.
  1. Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.
  2. Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.
  3. Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni