Tunča-laša pica

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Picas mīklas pamatne
  • Salātu mērce
  • Gabaliņš Zelta siera
  • Kūpināts lasis 3 šķēles
  • Kārbiņa konservēta tunča
  • Riekšava atsaldētu garneļu
  • Eļļas-ķiploku mērce
  • Oregano

Pagatavošana

8 min.
  1. Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.
  2. Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.
  3. Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi