Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tunča steiks

Tunča steiks

FOTO: Depositphotos

Ēdiens jāsāk gatavot iepriekšējā vakarā.
Laiku jāieplāno abas dienas pa 5 minūtēm. Ātri, vienkārši un- uhhh, cik garšīgi :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 tunča filejas
  • 0.5 glāze/s olīveļļas
  • Garšviela zivju ēdieniem ar citronu
  • Sāls
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Eļļai pievieno garšvielu zivju ēdieniem ar citronu un nedaudz sāli, jo pie garšvielas jau ir sāls. Ja garšviela ir bez citrona, tad eļļai nedaudz jāpiespiež svaiga citrona sula. Ar citronu- nepārcensties.
  2. Tunča filejas gabalus liek sagatavotajā eļļas marinādē. Apviļā no visām pusēm, piespiež, lai zivs pilnībā būtu slapjumā :) Uz nakti liek ledusskapī.
  3. Nākamajā dienā pirms pusdienām atrod ledusskapī tunci un dodas uz plīts pusi.
  4. Uzkarsē pannu.
  5. Tunča gabaliņus ceļ ārā un notecina lieko eļļu, apviļā rīvmaizē. Cep pa 2 minūtēm no abām pusēm.
    * Rīvmaize palīdz tuncim saglabāt sulīgumu.
  6. Ja vēlās, pasniedzot, tunča gabalus var nedaudz pārlaistīt ar majonēzi.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas