Tunča steiks

2006. gada 27. novembris
Foto: Depositphotos
Ēdiens jāsāk gatavot iepriekšējā vakarā.
Laiku jāieplāno abas dienas pa 5 minūtēm. Ātri, vienkārši un- uhhh, cik garšīgi :)
Pagatavošana
10 min
1. Eļļai pievieno garšvielu zivju ēdieniem ar citronu un nedaudz sāli, jo pie garšvielas jau ir sāls. Ja garšviela ir bez citrona, tad eļļai nedaudz jāpiespiež svaiga citrona sula. Ar citronu- nepārcensties.
2. Tunča filejas gabalus liek sagatavotajā eļļas marinādē. Apviļā no visām pusēm, piespiež, lai zivs pilnībā būtu slapjumā :) Uz nakti liek ledusskapī.
3. Nākamajā dienā pirms pusdienām atrod ledusskapī tunci un dodas uz plīts pusi.
4. Uzkarsē pannu.
5. Tunča gabaliņus ceļ ārā un notecina lieko eļļu, apviļā rīvmaizē. Cep pa 2 minūtēm no abām pusēm.
* Rīvmaize palīdz tuncim saglabāt sulīgumu.
6. Ja vēlās, pasniedzot, tunča gabalus var nedaudz pārlaistīt ar majonēzi.
7. Labu apetīti!
Uz augšu