Zivju ikri

Zivju ikri
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zivju ikri
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves.
  2. Ja nepieciešams, uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot.
  3. Pasniedz uz maizītēm, labāk – uz baltmaizes. Dekorē ar zaļumiem!
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

valuha 2015. gada 27. februāris 19:23
vai nevins nezin ka cept ikrus
gadons 2014. gada 18. janvāris 13:56
negaršīgi
es es 2009. gada 21. novembris 17:41
cik tad jāsagatavo ūdens lai notīrītu 1kg laša ikru?
kādam sietam jābūt? lai ikri paliek virspusē vai lai krīt cauri?
paliek ļoti daudz plēvīšu pie kuriem turās ikri.
varbūt ikri nav līdz galam nobrieduši?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas