Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantās pupiņas ar malto gaļu

Pikantās pupiņas ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Ja gribat, lai šis ēdiens būtu kā Latīņamērikas saimnieču gatavots, jāpievieno asais Meksikāņu pipars.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g tumšo pupiņu
  • 1 kg maltās gaļas
  • 1 sarkanā paprika
  • 500 g konservētu tomātu savā sulā
  • 1-2 sīpoli
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g Holandes siera
  • Eļļa ( cepšanai )
  • Sāls
  • Pipari
  • Svaigi ķiršu tomāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vāra iepriekš izmērcētas pupiņas. Noņem no uguns, kamēr tās nav pārplīsušas, un skalo aukstā ūdenī.
  2. Cepeškrāsnī apcep papriku. Kad papriku izņem no krāsns, to apkaisa ar sāli un pārklāj ar dvieli. Pēc brīža tai viegli būs noņemt miziņu.
  3. Pannā sakarsē eļļu, apcep sagrieztu sīpolu, ķiploku, pievieno malto gaļu.
  4. Kubiņos sagriež papriku, un un mikserī sakuļ tomātus ar visu sulu. To visu samaisa ar malto gaļu, pievieno pupiņas, garšvielas un sautē, kamēr ēdiens gatavs.
    Pasniedzot pārkaisa ar sieru un uzliek dažus svaigus tomātiņus.

    Labu apetīti!
    Kubiņos sagriež papriku, un un mikserī sakuļ tomātus ar visu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas