Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karstā karpa uz kartupeļiem

2006. gada 24. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Notīra karpu, izņem iekšas.
2. Sagriež sīpolu, sasmalcina ķiploku, lielos gabalos saplēš dilles.
3. Ar daļu no sagatavotajiem garšaugiem pilda karpas vēderu. Ieberž ar zivs garšvielām, iespiež citrona sulu.
4. Nomizo kartupeļus, sagriež nelielo gabalos, liek cepamtraukā. Samaisa ar eļļu.
5. Virsū kārto karpu, pārliek ar atlikušo sīpolu, ķiploku un diļļu maisījumu, pārslaka ar citrona sulu.
Foto: Depositphotos.com
6. Cep iepriekš uzsildītā krāsnī 190ºC ~ 40 minūtes vai līdz kartupeļi un karpa gatava.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu