Asorti ar marinādi

Sastāvdaļas

  • ,tomātiBurkā ( 3 l b.) kārtoju
  • Ziedkāpostus
  • Mazus burkāniņus
  • Papriku
  • Gurķīšus
  • Tomātiņus
  • Ķiplokus
  • Sīpoliņus
  • Gar'vielās- dilles,kāda bazilika lapa,lauru lapa, pipari(melnie)
  • Marināde-1 l un 200g (glāze) ūdens
  • 2 ēd kar. sāls,labāk rupjā
  • 4 ēd.kar. cukura
  • 2 ēd kar. etiķa esence,ja lieto etiķi,tad apm. pusglāze

Pagatavošana

1 min.
  1. Ziedkāpostu rozetes es parasti blanšēju,jo baidos,ka nesāk rūgt.Apakšā lieku garšvielas,,arī mazos sīpoliņus,ne vairāk kā 10,parasti 5-6,arī ķiploku daiviņas.Tad ziedkāposti,krāsu kontrasta dēļ paprika(dažādu krāsu),tad burkāniņi nedaudz,gurķi,tomāti.Tad marināde.Karsēju šādu lielu burku apm 20=30 min.
  2. Šāds konservs labs ģimenei,kurā katram garšo kaut kas savs,tad katrs var atrast ko sev piemērotu vienā burkā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi