Citādi marinētas bietes

Sastāvdaļas

  • 3 kg galda bietes
  • 0.5 l ābolu sulas
  • 0.5 l ābolu etiķa
  • 0.2 l eļļas
  • 200 g medus
  • 5 krustnagliņas
  • 20 g sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Bietes novāra,atdzesē, nomizo un sagriež gabalos. Sajauc sulu, etiķi, medu, eļļu,s āli un krustnagliņas un uzvāra. Maisījumā liek biešu gabalus un blanšē 3-4 minūtes. Tad bietes liek burkās, marinādi vēlreiz uzvāra, pārlej bietēm, un burkas aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi