Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Smiltsērkšķu - ābolu ievārījums ar apelsīnu

Smiltsērkšķu - ābolu ievārījums ar apelsīnu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g smiltsērkšķu ogu
  • 1 kg ābolu
  • 1 apelsīns
  • 700 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Smiltsērķšķu ogas samaļ un izberž caur smalku sietu.
  2. Ābolus, nomizo, izgriež serdes un samaļ.
  3. Apelsīna miziņu norīvē ar rīvi, pašu apelsīnu nomizo, pēc iespējas vairāk noņemot baltās plēves, un sagriež mazos gabaliņos.
  4. Ābolu un smiltsērkšķu biezeņus samaisa, pieliek apelsīna gabaliņus, pieber rīvēto apelsīna miziņu, uzvāra, pieber cukuru un vāra uz nelielas uguns vēl 5 - 10 minūtes.
  5. Ļauj mazliet pastāvēt, lai apelsīna gabaliņi vienmērīgi sadalās pa ievārījumu, lej burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Ļauj mazliet pastāvēt, lai apelsīna gabaliņi vienmērīgi sada...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA