Kuskuss ar baklažāniem

Sastāvdaļas

  • 225 g cuscusa
  • 300 g dārzeņu buljona
  • 1 baklažāns
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 buntīte lociņu
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • Sāls
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānu sagriež kubiņos, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, lociņus smalki sakapā. Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno dārzņus un apcep uz lēnas uguns, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Bļodiņā ieber cuscus putraimiņus, pārlej ar verdošu buljonu, uzliek vāku un ļauj 5 minūtes uzbriest. Tad apceptos dārzeņus pārliek cuscusam un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi