Vistas fileja jāņogās

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai eļļas
  • 1 glāze jāņogu
  • Garšvielas (sāls, pipari, ķimenes, cukurs)
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju ar gaļas āmuriņu izdauza vai arī viegli apcep uz pannas taukvielās vai bez tām. Pārkaisa ar garšvielām (sāli, pipariem, ķimenēm), pārber ar svaigām, nomazgātām jāņogām, pannu noslēdz ar vāku, uguni samazina un sautē līdz gatavībai 10-15 minūtes. Jāņogas labi aizvieto tomātu mērci. Ja vēlas, jāņogu mērcei var pievienot nedaudz cukura vai medus. Fileju var pasniegt ar irdeno rīsu biezputru, sautētiem burkāniem, zaļumiem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi