Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja jāņogās

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai eļļas
  • 1 glāze jāņogu
  • Garšvielas (sāls, pipari, ķimenes, cukurs)
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju ar gaļas āmuriņu izdauza vai arī viegli apcep uz pannas taukvielās vai bez tām. Pārkaisa ar garšvielām (sāli, pipariem, ķimenēm), pārber ar svaigām, nomazgātām jāņogām, pannu noslēdz ar vāku, uguni samazina un sautē līdz gatavībai 10-15 minūtes. Jāņogas labi aizvieto tomātu mērci. Ja vēlas, jāņogu mērcei var pievienot nedaudz cukura vai medus. Fileju var pasniegt ar irdeno rīsu biezputru, sautētiem burkāniem, zaļumiem. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas