Lielā gabalā cepta laša fileja mārrutku mērcē

Lielā gabalā cepta laša fileja mārrutku mērcē
Foto: Depositphotos.com
Tāpat kā gaļu, arī zivis var cept lielos gabalos. Piemēram, laša vai kādas citas lielākas zivs fileju.

Sastāvdaļas

  • 600 g laša filejas
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 2 ēd. k. mārrutku
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz svaigi maltu piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi pārkaisa ar sāli, pipariem, norasina ar eļļu, liek dziļākā pannā.
  2. Pannu nosedz ar vāku un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.
  3. Lasim labi der mārrutku-krējuma mērce, ko zivs gabalam pārlej 10-15 minūtes pirms cepšanas beigām. Tādā veidā sagatavotai zivij ir maiga garša.

    Labu apetīti!
    Lasim labi der mārrutku-krējuma mērce, ko zivs gabalam pārle...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi