Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lielā gabalā cepta laša fileja mārrutku mērcē

Lielā gabalā cepta laša fileja mārrutku mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Tāpat kā gaļu, arī zivis var cept lielos gabalos. Piemēram, laša vai kādas citas lielākas zivs fileju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g laša filejas
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 2 ēd. k. mārrutku
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz svaigi maltu piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi pārkaisa ar sāli, pipariem, norasina ar eļļu, liek dziļākā pannā.
  2. Pannu nosedz ar vāku un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.
  3. Lasim labi der mārrutku-krējuma mērce, ko zivs gabalam pārlej 10-15 minūtes pirms cepšanas beigām. Tādā veidā sagatavotai zivij ir maiga garša.

    Labu apetīti!
    Lasim labi der mārrutku-krējuma mērce, ko zivs gabalam pārle...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas