Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
D
Dzintra-idai
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ka tad dabū to ķiršu lapu izvilkumu?Man ir sulu tvaicētājs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Miervaldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik litrus sīrupa ar tvaicētāju Jūs stundā dabūsiet? Ar akmens laikmeta metodi man stundas laikā 5 litri.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
egita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es šo sīrupu lieku ziemai bez cukura,tā,lai to var lietot gan ar,gan bez...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lacic
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ida: kad aronijas, kas ar "ķiršu tēju" un citronskābi jau diennakti nostāvēja. es tās izspiedu caur marli un iegūto sulu savārīju ar cukuru. Bet izspiestajām aronijām pievienoju vēl nedaudz citronskābi un noliku uz vēl vienu dienu. :) Un nākamajā dienā jau ņēmu talkā tvaicējamo katlu. (proporcijas ar cukuru tās pašas, un mazāk laika tai tvaicēšanai aiziet, jo lielākā daļa vienkārši izspiestas)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lacic
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte tiešām laba (un ir variācijas: no ķiršu lapām taisa uzvārījumu, ko atdzesētu uzlej uz samīcītām ogām un pievieno citronskābi) atstāju uz diennakti, lai citronskābe "izvelk sulu". Tvaicēt protams var, bet tad zudīs aromāts un vitamīni. Cukuru tiešām katrs liek pēc savas garšas, bet optimālais ir 1:1 (es liku nedaudz vairāk).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ida
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai tad nevienam nav sulas tvaicētajs? Kapēc jaķēpājas ar to ogu apliešanu kā akmens laikmetā. Vai tad nevar sākumā iztvaicēt no aronijām sulu tad pieliet ķiršu lapu izvilkumu + cukuru uzkarsēt vēlreiz lai cukurs izkūst un pudelēs iekšā. Es darīju tā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guntra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Spaiņa lielumam jau nav nozīmes, bet jo lielāks spainis, jo vairāk vajadzēs visu pārējo -ūdeni, citronskābi, cukuru, jo visu to pārlej tikai lai nosedz aronijas un ķiršu lapas.Cukura daudzumu skatās pēc tam kad ir noliets uzlējums(cik tā ir daudz ).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
KA LAI ZIN CIK LIELS IR TAS SPAINIS?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Svens
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiesībā cukuru vajag vēl vairāk / uz 1l sulas 1,3kg cukura /
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevajag cukuru tik daudz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tas izskatās ļoti skaisti, ir smaržīgi un garšo pēc ķiršiem. Aronijas ir tik vajadzīgas cilvēkiem ar augstu asinsspiedienu, bet pašas par sevi nav garšīgas, bet ar lapām kolosālas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes