1. Cūkgaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos un uz pannas apcep līdz nedaudz brūni. Cepšanas procesa beigās pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
2. Nemizotus baklažānus un cukini gareniski sagriež 3-4 mm biezās ripiņās vai pusripiņās. Tomātus sagriež šķēlēs vai daiviņās - tas pēc paša ieskatiem. Dārzeņus var pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc katra vēlmēm.
3. Cepeštraukā ielej olīveļļu. Traukā ievieto sagatavotos dārzeņus un sacepto gaļu - samaisa. Pievieno nedaudz timiāna - der gan svaigs, gan kaltēts.
4. Dārzeņus ar gaļu liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz dārzeņi gatavi.
Pasniedz siltus, dekorējot ar svaigu timiānu.
Labu apetīti!