Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti dārzeņi ar cūkgaļu

2005. gada 19. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Cūkgaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos un uz pannas apcep līdz nedaudz brūni. Cepšanas procesa beigās pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
2. Nemizotus baklažānus un cukini gareniski sagriež 3-4 mm biezās ripiņās vai pusripiņās. Tomātus sagriež šķēlēs vai daiviņās - tas pēc paša ieskatiem. Dārzeņus var pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc katra vēlmēm.
3. Cepeštraukā ielej olīveļļu. Traukā ievieto sagatavotos dārzeņus un sacepto gaļu - samaisa. Pievieno nedaudz timiāna - der gan svaigs, gan kaltēts.
4. Dārzeņus ar gaļu liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz dārzeņi gatavi.
Pasniedz siltus, dekorējot ar svaigu timiānu.

Labu apetīti!
Uz augšu