Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti dārzeņi ar cūkgaļu

Cepti dārzeņi ar cūkgaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas lāpstiņas
  • 200 g tomātu
  • 2 nelieli cukīni vai jaunie kabači
  • 1 vidējs baklažāns
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Timiāns
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos un uz pannas apcep līdz nedaudz brūni. Cepšanas procesa beigās pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
  2. Nemizotus baklažānus un cukini gareniski sagriež 3-4 mm biezās ripiņās vai pusripiņās. Tomātus sagriež šķēlēs vai daiviņās - tas pēc paša ieskatiem. Dārzeņus var pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc katra vēlmēm.
  3. Cepeštraukā ielej olīveļļu. Traukā ievieto sagatavotos dārzeņus un sacepto gaļu - samaisa. Pievieno nedaudz timiāna - der gan svaigs, gan kaltēts.
  4. Dārzeņus ar gaļu liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz dārzeņi gatavi.
    Pasniedz siltus, dekorējot ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas