Cepti dārzeņi ar cūkgaļu

Cepti dārzeņi ar cūkgaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas lāpstiņas
  • 200 g tomātu
  • 2 nelieli cukīni vai jaunie kabači
  • 1 vidējs baklažāns
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Timiāns
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos un uz pannas apcep līdz nedaudz brūni. Cepšanas procesa beigās pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
  2. Nemizotus baklažānus un cukini gareniski sagriež 3-4 mm biezās ripiņās vai pusripiņās. Tomātus sagriež šķēlēs vai daiviņās - tas pēc paša ieskatiem. Dārzeņus var pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc katra vēlmēm.
  3. Cepeštraukā ielej olīveļļu. Traukā ievieto sagatavotos dārzeņus un sacepto gaļu - samaisa. Pievieno nedaudz timiāna - der gan svaigs, gan kaltēts.
  4. Dārzeņus ar gaļu liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz dārzeņi gatavi.
    Pasniedz siltus, dekorējot ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

BIRUTA MIKULE 25. novembris 12:40
Visas receptes ir sastādītas ar saderīga m sastāvdaļām okei pavāri
BIRUTA MIKULE 25. novembris 12:32
Pavāriem slava un gods.
BIRUTA MIKULE 25. novembris 12:30
Gardi, bet kabaci var aizvietot ar ķirbi, bērni ņam, ņam.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi