Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas spārniņi alus mērcē

Vistas spārniņi alus mērcē

FOTO: Shutterstock

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg vistas spārniņu
  • 500 g eļļas
  • 0.5 l tumšā alus
  • Milti
  • 4 olas
  • Sāls
  • Garšvielu maisījums
  • Nedaudz maltu sarkano piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vispirms pagatavo mērci. Bļodā ielej tumšo alu, pievieno olas, sāli, garšvielas. Visu kārtīgi sakuļam, tad pakāpeniski pieliekam miltus.
  2. Mīklai jābūt pabiezai.
  3. Eļļu ielej katlā un uzvāra, tad mīklā apvārtītus vistas gabaliņus liek sakarsētā eļļā. Jāliek eļļā pa četriem, pieciem gabaliņiem, jo cepoties tie ļoti uzbriest.
  4. Jācep, kamēr paliek zeltaini brūni.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas