Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kūciņa "kartupelis"

Kūciņa "kartupelis"

FOTO: Shutterstock.com

Padomju konditoreju klasika - gardā kūciņa "kartupelis".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumu
  • 100 g riekstu
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • 2 ēd. k. nesaldināta kakao
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1/3 glāze/s piena
  • 1 ēd. k. ruma
  • Sviesta krēms dekoram pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Cepumus un riekstu kodolus samaļ.
  2. Pūdercukuru sajauc ar kakao, atšķaida ar karstu pienu, pievieno sviestu un visu uzkarsē.
  3. Tad atdzesē, pieliek samaltos cepumus un riekstus, pielej rumu un maisa līdz iegūta viendabīga masa.
  4. No masas veido kartupeļu formas kūciņas, apviļā kakao un pūdercukura maisījumā. Noliek ledusskapī sasting.
  5. Pirms pasniegšanas dekorē ar sviesta krēmu.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas dekorē ar sviesta krēmu.

Labu apetīti!

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas