Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Eksotiskais cālis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cālis
  • Marinādei:2-3 ēdk eļļas
  • 2 ēdk konjaka
  • 2 tējk medus
  • 2 tējk karijs
  • Sāls
  • Tase vistas buljona
  • Mērcei un greznošanai
  • Eksotisko augļu kompots(lielā kārba)
  • Marināde
  • Piedevai irdeni vārīti rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo marinādi,iesmērē cāli no ārpuses un iekšpuses.Liek marinēties.Pietiek ar stundu.Ņem laukā,nedaudz apsāla. Cep karstā gaisa krāsniņā 40 min vismaz 200 grādos.
  2. Mērci gatavo no cepeša šķidruma,kompota sīrupa,pievienojot marinādi pēc garšas.Vēl der nedaudz piparu un cukurs.Daļu augļu sagriež kubiņos un pievieno mērcei.Pārējos uz šķivja pasniedz ar cāli un rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA