Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zemeņu un marinētas - grilētas vistas salāti

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 400 g zemeņu
  • 4 salātu lapas
  • Pistācijas
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 1/2 glāze/s baltā jogurta
  • Sāls
  • Cukurs
  • Malti melnie pipari
  • Piparmētru zariņš
  • Bazliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. No eļļas, citronu sulas, sāls, maltajiem pipariem, sasmalcinātām piparmētru lapiņām sajauc marinādi.
  2. Vistas filejas sagriež garenos gabaliņos, pārlej ar marinādi, noslogo un 30 minūtes marinē.
  3. Gaļu grilē, tad аtdzеsē.
  4. Salātu lapas saplucina.
  5. Zemenes nоmazgā, notīra un sagriež.
  6. Sajauc gaļu, zemenes un salātu lapas.
  7. Pistācijas notīra un sasmalcina.
  8. Мērсеi: jogurtam pievieno sāli, cukuru, maltos piparus un sajauc.
    Мērсi pārlej salātiem un pārkaisa ar pistacijām un baziliku.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Salāti

Jaunākās receptes