Ābolus nomizo un izgriež serdi, sarīvē.
Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
Riekstus sasmalcina.
Majonēzi sajauc ar krējumu, pievieno cukuru. Visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli pēc vajadzības.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
4 saldskābi āboli
4 vidēji lielas vārītas bietes
15 valrieksti
4 ēd. k. skāba krējuma
4 ēd. k. majonēzes
Cukurs pēc garšas
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Ābolus nomizo un izgriež serdi, sarīvē.
Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
Riekstus sasmalcina.
Majonēzi sajauc ar krējumu, pievieno cukuru. Visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli pēc vajadzības.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
raisa2016. gada 27. jūnijs 21:24
baigi garsigi
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri