Šveices rullīši

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ½ dl cukura
  • 1 dl kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote sodas
  • Pildījums:biezs biezenis vai džems (2-3 dl, aveņu vai zemeņu)
  • Ogas + cukurs ogas/augļi + putukrējums (2 dl saldā krējuma)

Pagatavošana

1 min.
  1. Izklājiet cepamo pannu ar cepamo papīru. Saputojiet olas ar cukuru. Sajauciet sausās sastāvdaļas un pievienojiet olām sijājot caur sietu. Sajauciet masu. Ielejiet masu pannā un izlīdziniet, lai tā ir līdzena. Šveices rullīšus var cept karstā cepeškrāsnī 5-10 minūtes, rekomendējamā temperatūra ir 200 °C. Kamēr mīkla cepas, sagatavojiet pildījumu. Noņemiet mīklu no pannas un uzlieciet ar augšpusi uz jauna cepamā papīra, kas nokaisīts ar cukuru. Uzmanīgi noņemiet cepamo papīru, kas bijis uz pannas, ļaujiet nedaudz atdzist, nosmērējiet ar pildījumu un sarullējiet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti