Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šveices rullīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ½ dl cukura
  • 1 dl kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote sodas
  • Pildījums:biezs biezenis vai džems (2-3 dl, aveņu vai zemeņu)
  • Ogas + cukurs ogas/augļi + putukrējums (2 dl saldā krējuma)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izklājiet cepamo pannu ar cepamo papīru. Saputojiet olas ar cukuru. Sajauciet sausās sastāvdaļas un pievienojiet olām sijājot caur sietu. Sajauciet masu. Ielejiet masu pannā un izlīdziniet, lai tā ir līdzena. Šveices rullīšus var cept karstā cepeškrāsnī 5-10 minūtes, rekomendējamā temperatūra ir 200 °C. Kamēr mīkla cepas, sagatavojiet pildījumu. Noņemiet mīklu no pannas un uzlieciet ar augšpusi uz jauna cepamā papīra, kas nokaisīts ar cukuru. Uzmanīgi noņemiet cepamo papīru, kas bijis uz pannas, ļaujiet nedaudz atdzist, nosmērējiet ar pildījumu un sarullējiet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas