Maltās gaļas kotlete rīvmaizē

Maltās gaļas kotlete rīvmaizē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g mlatas cūkgaļas
  • 2-3 olas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa - cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Labi samaltu cūkgaļu sajauc ar pipariem, izveido veltnī un patur aukstumā (lai vieglāk griezt).
  2. Tad sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  3. Katru šķēli apmērcē sakultā olā un rīvmaizē un liek uz sakarsētās pannas.
  4. Cep no abām pusēm brūnu.
    Sāli ieteicams uzkaisīt jau gatavām karbonādēm, tad tās ir sulīgākas.

    Labu apetīti!
    Cep no abām pusēm brūnu.
Sāli ieteicams uzkaisīt jau gatavā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi