Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Grūbu un žāvētu augļu biezputra

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 130 g grūbas
  • 1 l ūdens
  • Gl. augļu vai ogu sulas
  • 30 g žāvēti āboli
  • 50 g žāvētu plūmju
  • Cukurs
  • šķipsniņu sāls
  • Citronu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalotas grūbas noskalo ar ūdeni, mērcē vismaz 12 stundas un , pievienojot sagrieztus žāvētus ābolus, tajā pašā ūdenī vāra pusgatavas.
  2. Tad pievieno sulu, žāvētas plūmes un izvāra gatavu biezputru.
  3. Pēc garšass pievieno sāli, cukuru, citronu sulu.
  4. Aukstu sapilda porciju trauciņos, pēc tam izgāž šķīvjos.
  5. Pasniedz, pārlietu ar ievārījumu, var pārkaisīt ar dekoratīvo cukuru.
  6. Klāt piedzer pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas