Šnicele ar sieru. 2

Sastāvdaļas

  • 4 gab. teļa gaļas šnicele
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • 4 ēd.k. kečups
  • 2 tomāti
  • 150 g siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Šniceli apsāla un iepiparo.
  2. Apviļā miltos un olā un apcep eļļā brūnu.
  3. Tad apsmērē ar kečupu, pārliek ar siera un tomātu šķēlēm.
  4. Uzliek pannai vāku un cep , līdz siers izkusis.
  5. Pasniedz siltu ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi