Brūkleņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 2 kg brūkleņu
  • 600 g ķirbju
  • 400 g ābolu
  • 600 g plūmju
  • 1.2 kg cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Brūklenes pārlasa, pārlej ar aukstu ūdeni, 2-3 stundas atstāj, lai mazinās rūgtums.
  2. Tad ogas vāra.
  3. Kad tās pašķīdušas, pievieno cukuru, nomizotus, šķēlēs sagrieztus ābolus.
  4. Nedaudz pavāra, tad pievieno plūmes, kam izņemti kauliņi, un gabaliņos sagrieztus ķirbjus.
  5. Visu vāra uz lēnas uguns, kamēr augļi iecukurojušies un kļūst caurspīdīgi.
  6. Pilda izkarsētās burkās.
  7. Aizvāko ar izkarsētiem plastmasas vāciņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi