Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Jaunlopa ļuļa kebabs austrumnieku gaume

FOTO: Shutterstock.com

Vislabāk pasniedz kebabu ar lavašu, marinētiem sīpoliem, zaļumiem un dārzeņiem pēc izvēles.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg malta jaunlopa gaļa
  • 100 g malts speķis
  • 2 sīpoli
  • 1/2 tējk. kumins
  • 1 tējk. hmeli-suneli garšviela
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 1 buntīte kinza, kapāta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu un kinzu sīki sakpā un samaisa kopā ar malto gaļu, speķi un garšvielām, kārtīgi izmīca, līdz masa ir viendabīga.
  2. Gaļas masu ar samitrinātām rokām, piespiežot liek uz iesmiem (plakaniem, speciāli domatiem kebabam), un liek uz grila cepties.
  3. Pasniedz kebabu ar lavašu, marinētiem sīpoliem, zaļumiem un dārzeņiem pēc izvēles.
    Pasniedz kebabu ar lavašu, marinētiem sīpoliem, zaļumiem un...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas