-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Jaunlopa ļuļa kebabs austrumnieku gaume
Vislabāk pasniedz kebabu ar lavašu, marinētiem sīpoliem, zaļumiem un dārzeņiem pēc izvēles.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg malta jaunlopa gaļa
-
100 g malts speķis
-
2 sīpoli
-
1/2 tējk. kumins
-
1 tējk. hmeli-suneli garšviela
-
Sāls un pipari pēc garšas
-
1 buntīte kinza, kapāta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sīpolu un kinzu sīki sakpā un samaisa kopā ar malto gaļu, speķi un garšvielām, kārtīgi izmīca, līdz masa ir viendabīga.
-
Gaļas masu ar samitrinātām rokām, piespiežot liek uz iesmiem (plakaniem, speciāli domatiem kebabam), un liek uz grila cepties.
-
Pasniedz kebabu ar lavašu, marinētiem sīpoliem, zaļumiem un dārzeņiem pēc izvēles.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs