Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķirbja kēksiņi

Ķirbja kēksiņi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s kviešu miltu vai auzu pārslu
  • 1 glāze/s sautētu vai ceptu ķirbju biezeņa
  • 1/2 glāze/s riekstu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 1 glāze/s cukura
  • 3 olas
  • 1 tējk. citronu sulas
  • 1 naža gals sodas
  • Vaniļa
  • Rīvēta citronu miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, ik pēc brīža pievienojot pa olai.
  2. Saputotā masā iemaisa ķirbju biezeni, garšvielas, citronu sulu, sasmalcinātus riekstus, izsijātus miltus un izšķīdinātu sodu.
  3. Mīklu labi izkuļ, ieliek ietaukotās veidnītēs un izcep apmēram 180 grādos 15 minūtēs.
    Pēc atdzišanas kēksu var pāklāt ar glazūru pēc patikas, ja vēlas.

    Lai labi garšo!
    Mīklu labi izkuļ, ieliek ietaukotās veidnītēs un izcep apmēr...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Avokado bekona kažociņā

Avokado bekona kažociņā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA