Kāpostu recepšu TOP 10!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Rudens mēnešos – rudenīgas receptes. No pagraba vai no kāda veikala/tirgus nes mājās galviņu kāposta un iepriecini vēderu ar gardumiem! 10 idejas, kā pagatavot mūsu iemīļoto dārzeni – kāpostu! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis    

Noderīgi:

  • Kāposts ir svaigs, ja tā lapas stingri turas pie kacena;
  • Svaigs baltais kāposts satur tik par daudz C vitamīna kā citrons;
  • Sarkanie galviņkāposti ir uzturvielām bagātāki nekā baltie;
  • Sautējot kāpostus, pievieno etiķi – tie nekļūs pārāk mīksti;
  • Baltos kāpostus var visu ziemu saglabāt sausā, vesā pagrabā. Uzgalbāšanai – tiem jāatstāj garāks kacens.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu