Skumji: 59 gadu vecumā mūžībā devies Gerijs Rods - pavārs un TV personība

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: AP/Scanpix

Slavenību šefpavārs Gerijs Rods (Gary Rhodes), kurš pazīstams ar saviem spurainajiem matiem un aizraušanos ar britu virtuvi, miris 59 gadu vecumā.

Saskaņā ar ģimenes paziņojumu, viņš otrdien devās aizsaulē "ar mīļoto sievu Dženiju pie sāniem". "Rodu ģimene ir skumju nomākti, paziņojot par mīļotā vīra, tēva un brāļa Gerija Roda aiziešanu," rakstīts paziņojumā. "Ģimene šajā laikā vēlas pateikties visiem par atbalstu un lūgt privātumu."

Rods dzimis Londonas dienvidos 1960. gadā, uzauga Kentā un skolojās Tanetas (Thanet) tehniskajā koledžā. Savu pirmo restorānu atvēra 1997.gadā. Viņa kaislība vienmēr ir bijusi britu virtuve. 

Viņa TV darbs ietvēra uzstāšanos tādās pārraidēs kā MasterChef, Hell's Kitchen un viņa paša veidotajās TV sērijās Rhodes Around Britain.

Arī Gordons Remzijs vietnē Twitter veltīja atvadu vārdus "Mēs šodien zaudējām fantastisku šefpavāru. Viņš bija tas, kurs kartē iezīmēja Lielbritānijas virtuvi. Sūti mīlestību un lūgšanas tavai sievai un bērniem. Mums tevis pietrūks."

Rakstot Instagram, Džeimijs Olivers piebilda: "Gerijs bija fantastisks šefpavārs un neticams Lielbritānijas kulinārijas vēstnieks, viņš man kā jaunajam pavāram bija milzīgs iedvesmas avots. Viņš pārdomāja moderno britu virtuvi ar eleganci. Dusi mierā. "

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu